فراخوان شرکت در برگزاری ژورنال کلاب

مرکز تحقیقات قلب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نظر دارد در راستای رسالت خود در زمینه توانمند سازی اعضای هیات علمی و دانشجویان اقدام به برگزاری سلسه ژورنال کلاب‌های پژوهشی بنماید. لذا از کلیه پزشکان، اساتید و دانشجویان گرامی علاقمند،  به منظور شرکت در بحث و گفتگو در  مورد آخرین یافته‌های علمی در خصوص سلامت و بیماری قلب و عروق دعوت به عمل می‌آید.

ضمنا علاقمندان به ارایه و رهبری ژورنال کلاب می‌توانند مقالات خود را به منظور بررسی و تعیین تاریخ ارائه به آی‌دی @Raeisi313 ارسال نمایند.

تاریخ هر یک از ژورنال کلابها متعاقبا اعلام می‌گردد

دعوت دانشجویان به همکاری با مرکز تحقیقات قلب و عروق کرمانشاه

مرکز تحقیقات قلب و عروق کرمانشاه در نظر دارد در راستای رسالت خود اقدام به توانمند سازی دانشجویان و به کار گیری توانمندی های آنها، تحت نظر اساتید گروه قلب و عروق و مسولین مرکز تحقیقات، در زمینه های مختلف تحقیقاتی از جمله مقاله نویسی، مشارکت در طرح های تحقیقاتی، شرکت در کنگره ها و برگزاری کارگاه های پژوهشی، کمیته تحقیقات دانشجویی اختصاصی قلب ایجاد نماید. لذا از دانشجویان علاقمند با انواع گرایش های علوم پزشکی (پزشکی، داروسازی، تغذیه، پرستاری، پیراپزشکی و غیره) دعوت به همکاری و عضویت می نماید. علاقمندان می‌توانند با شماره تماس 08338395970  در روز‌های شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 صبح تا 2 بعد از ظهر و یا با ایمیلهای زیر تماس حاصل فرمایند. قابل ذکر است از تمامی متقاضیان محترم مصاحبه به عمل خواهد آمد.

دکتر ثریا سیابانی

معاون پژوهشی و بین الملل مرکز تحقیقات قلب و عروق کرمانشاه

آدرس: بیمارستان امام
علی (ع)-مرکز تحقیقات قلب- با شماره تلفن: 08338395970

E:  crc@kums.ac.ir /   entezar313.74@gmail.com  /  s_siabani50@ymail.om

دعوت پژوهشگران داخل و خارج کشور به همکاری با مرکز تحقیقات قلب و عروق کرمانشاه

مرکز تحقیقات قلب و عروق کرمانشاه، در راستای رسالت خود، توانمندی های کلیه پژوهشگران داخل و خارج کشور برای اجرای پروژه های مشترک با اساتید گروه قلب و عروق کرمانشاه و مسولین مرکز تحقیقات، در زمینه های مختلف تحقیقاتی مرتبط با سلامت و بیماری قلب و عروق دعوت به همکاری و عضویت می نماید. علاقمندان می‌توانند با شماره تماس 08338395970  در روز‌های شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 صبح تا 2 بعد از ظهر و ارسال رزومه خود به یکی از ایمیلهای زیر با ما تماس حاصل فرمایند.

دکتر سیابانی

معاون پژوهشی و بین الملل مرکز تحقیقات قلب و عروق کرمانشاه