جلسه مرکز تحقیقات قلب و عروق با گروه قلب با حضور معاون محترم تحقیقات دانشگاه

در مورخ 1400/4/23جلسه مرکز تحقیقات قلب و عروق با گروه قلب با حضور جناب آقای دکتر رضا خدارحمی معاون محترم تحقیقات دانشگاه، جناب آقای دکتر جواد عظیمی وقار، ریاست محترم بیمارستان امام علی (ع)، سرکار خانم دکتر ناهید صالحی ریاست محترم مرکز تحقیقات قلب و عروق، سرکار خانم دکتر عباسی مسول واحد ریجستری دانشگاه، جناب آقای دکتر رضا حیدری مقدم مدیر محترم گروه قلب و سایر اعضای هیات علمی محترم گروه قلب و مرکز تحقیقات قلب و عروق در حوزه ریاست بیمارستان امام علی (ع) برگزار گردید. در این جلسه سرکار خانم دکتر صالحی گزارشی از فعالیت های مرکز تحقیقات شامل برگزاری وبینارهای آموزشی، ژورنال کلاب ها،طرح های مصوب مرکز، همکاری های ملی و بین المللی و..... در شرایط کرونا طی سال 1398 تا کنون ارائه نمودند. همچنین به اهمیت ریجستری ACS و سایر ریجستری های فشارخون و  آنژیوگرافی  برای بیمارستان تخصصی قلب و عروق اشاره نمودند و در این خصوص بحث و تبادل نظر صورت گرفت و لزوم بکارگیری نیروهای پزشک عمومی در مرکز مطرح شد. دکتر خدارحمی نیز ضمن ابراز خرسندی از زیرساخت های پژوهشی فراهم شده در مرکز تحقیقات قلب و عروق  بر اهمیت و ضرورت ریجستری ACS و توسعه آن در بیمارستان های امام رضا (ع) و بیمارستان بیستون تاکید کردند.